Udforsk filosofiens verden med os!

Køb adgang til alle læremidlerne

Tankespirerne Premium
300 kr. / Year
Velkommen til din nye ressourcebank med materialer til at filosofere med børn.
Ubegrænset adgang til alle materialer og ressourcer i 1 år.
Tankespirerne Institution Premium
2.000 kr. / Year
Der gives adgang op til 20 medlemmer, som er knyttet til jeres institution.
Ubegrænset adgang til alle materialer og ressourcer i 1 år.
Få 20% rabat på kurser og efteruddannelse til jeres institution.

Velkommen til det filosofiske undervisningsunivers

Vores materialer er designet til at vække nysgerrighed og udfordre tankerne på en sjov og engagerende måde.

Hos Tankespirerne er vores filosofiske læringsmaterialer nøje udviklet med fokus på at integrere filosofiske temaer i og på tværs af forskellige skolefag. Vi forstår vigtigheden af at skabe en bro mellem filosofien og fagenes læseplaner, så elevernes oplevelse og forståelse af fagenes begreber og STORE spørgsmål udfoldes og udfordres gennem filosofiske aktiviteter og fælles dialog.

På hjemmesiden finder du en bred vifte af filosofisk læremidler i vores store ressourcebank. En ressourcebank som hele tiden vokser.

Du kan vælge at abonnerer som enkeltperson og træde ind i en verden af filosofisk refleksion med din klasse. Eller I kan abonnerer som institution og få et fælles abonnement med personlige logins.

FAQ

Find svar på ofte stillede spørgsmål angående medlemskabet.

Kontakt gerne Tankespirerne, hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål. 

Hvordan får jeg adgang til læremidlerne?

Efter køb af abonnement får du straks adgang til vores materialebank. Du modtager et link i din mailboks med brugernavn og adgangskode, som du kan benytte på tankespirerne.dk. På tankespirerne.dk finder du i menuen ”Medlem” -> ”Login”.

Skal vi købe adgang som enkeltpersoner eller institution?

Hvis I som institution har valgt at satse på “Filosofi med børn” som praksis, så skal I vælge institutionsudgaven.

Tankespirerne vil i samarbejde med jeres sekretær (eller anden ansvarlig), sørge for at I får 20 personlige logins.

Tankespirerne kan ydermere understøtte, at I får et fælles sprog, strategi og kompetencer til at få en flyvende start i klasserne og jeres team. Vi giver af samme grund 20% på jeres første workshop.   

Er i derimod 1-2 kollegaer, som har forelsket jer i den filosofiske undervisningspraksis, så kan I fint vælge et personligt abonnement. Tankespirerne er din/jeres sparring partner, når det gælder studiematerialer, didaktikken og inspirationen til undervisningen i filosofi med børn.    

Hvordan foregår betalingen?

Tankespirerne benytter Stripe som betalingsløsning, hvilket gør det muligt at overføre penge mellem dig og Tankespirerne på sikker vis. Stripe overholder PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), hvilket sikrer, at dine kortoplysninger behandles sikkert. Stripe bruger også avancerede teknikker som tokenisering for at beskytte betalingsdata.

Kommer der snart et undervisningsmateriale til X-tema?

Tankespirerne laver undervisningsmaterialer til de spørgsmål og fænomener, som faktisk optager børn og unge. Enhver klasse er dog også sit eget mikrokosmos og kan have en særlig filosofisk horisont, som I kender bedre end Tankespirerne.

Tøv derfor ikke med at sende en beskrivelse af de spørgsmål og temaer, som I savner sparring til at filosofere over på klassen. Det er netop de erfaringer, som kan være udgangspunkt for den næste filosofiske dialog eller anden læremiddel på Tankespirerne.dk.

Hvis du/I gerne selv vil øve kunsten, at udvikle filosofiske fortællinger, spørgsmål og aktiviteter, som kan sætte scenen, så book Tankespirerne. Filosofi med børn trives bedst, når du/I tager ejerskab over didaktikken og selv skaber de filosofiske læremidler. 

Jeg har glemt mit brugernavn eller adgangskode. Hvad gør jeg?

Tankespirerne har din data og kan straks sende dig de oplysninger, som du har brug for, for at kunne logge ind igen. Kontakt blot Tankespirerne

Får jeg mails fra Tankespirerne?

Tankespirerne udsender kun mails vedrørende oprettelsen af dit abonnement og betaling af abonnementet. Du modtager hverken nyhedsmails, mails om nye materialer eller tilbud.

Hvis du vil følge med i Tankespirernes nyhedsstrøm, så kan du følge med på Tankespirerne-Facebook eller Tankespirerne-LinkedIn.

Hvordan fornys mit abonnement?

Dit abonnement bliver automatisk forlænget, hvis du ikke vælger aktivt at afmelde det. 

Hvis du ikke får afmeldt dit abonnement, så har du stadig 14 dages fortrydelsesret og kan blot skrive til Tankespirerne.

Vi sørger for at pengene bliver refunderet. 

Hvis der går mere end 14 dage, så må du glæde dig over, at kunne blive præsenteret for en masse nye materialer i løbet af det kommende år.