ChatGPT kursus

Formål

I vil lære OpenAIs platform at kende og kunne benytte AI-værktøjerne. En viden som I vil kunne overføre til andre platforme og AI-værktøjer. Efter kurset vil I have et grundlag for at benytte modaliteterne tekst, billede, tabeller og diagrammer og evt. matematisk symbolsprog samt kode til at generere og evaluere indhold.

Indhold

I vil arbejde ved hver jeres computer med aktiviteter, som er afstemt med jeres ønsker. Aktiviteterne kan fx tilpasses til bestemte skolefag og klassetrin. På baggrund af jeres ønsker, vil jeg introducere den baggrundsviden samt de værktøjer og funktionaliteter, som jeg kan skabe mest værdi for jer.

Arbejdsform

Vi veksler mellem en indføring i ChatGPTs interface og værktøjsportefølje samt hands-on aktiviteter. I vil gennemgå en perlerække af øvelser med ChatGPT. Der vil også være tid til at lære fra hinanden og være eksplorative.

Efter kurset

I vil kunne orientere jer i det store landskab af generativ AI og udvælge passende værktøjer. I vil have en god forståelse af, hvad mulighederne og begrænsningerne er ved at bruge generativ AI i forberedelsen og evalueringen af undervisningen.

Obs. I skal have den betalte version af ChatGPT, for at kunne deltage på kurset.

Praktisk info
  • Arbejdsform: Kursus
  • 6-7 timer
  • Pris aftales. Starter ved 6000 kr. (+ kørsel & ekskl. moms)
Book os i dag

Kontakt Martin Kongshave på:

tankespirerne@gmail.com

+45 4169 0154

Martin Kongshave, stifter og ejer af Tankespirerne
Om underviseren

I spidsen af Tankespirerne står Martin Kongshave – cand. mag i filosofi, folkeskolelærer og praktiker af ‘filosofi med børn’ gennem 7 år.

Martins særlige evne er at fremdrage de temaer som former børn og unges liv og gøre dem til genstand for eksperimenteren, fordybelse og dialog.

Andre workshops
Skræddersyet workshop i filosofi med børn og unge
I jeres praksis laver vi en skræddersyet implementering af filosofi med børn og unge som undervisningspraksis.

Skræddersyet workshop

Filosofi med børn og unge

Introducerende workshop i filosofi med børn og unge
Få en introduktion til filosofi med børn som undervisningspraksis. En autentisk dialogisk praksis, hvor I taler om de STORE filosofiske spørgsmål.

Introducerende workshop

Filosofi med børn og unge

Klassebesøg med den filosofiske dialog
Tankespirerne besøger din klasse og faciliterer en dialog med eleverne. Du indtager observationsrollen og får derved mulighed for at se effekten ...

Besøg i klassen

Den filosofiske dialog

Foredrag om generativ AI i skolen
Bliv inspireret til en fagre ny skolehverdag med generativ AI. I vil blive oplyst om teknologiens tekniske side, potentialer og faldgruber i ...

Foredrag

Generativ AI i skolen

Workshop om kunstig intelligens
Generativ AI i undervisningen - lær de nye GPT-superstjerner at kende. Opbyg en undervisningspraksis som integrerer generativ AI.

Workshop

Kunstig intelligens